Dynamo_muntatge_2
ARTICLE “BIM – Beyond Inefficient Modeling”
18 novembre, 2022

Primer premi i adjudicació de tres Centres Públics d’Atenció Primària a la Comunitat Valenciana

1192CS 02

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública de la Generalitat Valenciana ha adjudicat, amb el primer premi, a la UTE COR ASOC + Aheadpsp  els projectes i direccions d’obra de tres centres públics d’atenció primària situats a les poblacions d’ Alacant, Vinarós i Alcoi.

L’estudi d’Arquitectura per la Salut Adheadpsp,  ha aportat l’experiència i coneixements en l’àmbit de l’ arquitectura Hospitàlaria.

A Ahead PSP treballem principalment en projectes dins de l’àmbit de la salut, dissenyant nous hospitals, ampliant i reformant hospitals existents, residències geriàtriques i altres instal·lacions de salut. En els darrers anys hem focalitzat els nostres esforços i investigacions al healing space, l’ACP (atenció centrada en la persona) i la neurociència aplicada a l’arquitectura, basant-nos en l’evidència científica i apostant per la innovació i la recerca. Ens defineix el compromís social de les nostres accions, la sostenibilitat i el respecte a la pluralitat dels usuaris.

En aquests projectes hem vetllat per la polivalència, amb propostes flexibles que puguin adaptar-se a les necessitats de futur,  la humanització, basada en la neurociència aplicada al disseny arquitectònic, i l’experiència del pacient en tot el procés des de l’accés a l’atenció assistencial.

Podeu descarregar la nota de premsa a Nota premsa