catradio
Un tomb pels projectes actuals d’Estudi PSP Arquitectura en arquitectura hospitalària, Catalunya Ràdio
6 octubre, 2020
bq oftalmo
Inauguració del Bloc Quirúrgic d’Oftalmologia de l’Hospital clínic de Barcelona
14 desembre, 2020

Un torn de guàrdia a la UCI COVID de l’Hospital Clínic al programa QUATRE GATS de TV3

quatre gats

En el programa especial de Quatre Gats, gravat durant un torn de guàrdia a la UCI Hepàtica de l’Hospital Clínic de Barcelona, transformada en UCI Covid, es viuen les 12 hores intenses d’un torn de guàrdia de nit, conversant amb infermeres, metges, auxiliars d’infermeria… i tot el personal que treballa incansablement per tenir cura dels pacients amb coronavirus. En aquest programa, gravat íntegrament en una nit, copsem el cansament del personal, la falta de treballadors, les noves mesures preses fruit de l’experiència de la primera onada i també la humanitat que es copsa als passadissos de la UCI. Entrar en profunditat a la realitat de les UCIs, al pic de la segona onada, ens permet veure en primera persona les conseqüències sanitàries d’allò que passa fora de l’hospital

Si vols reproduir el programa, ho pots fer a través d’aquest enllaç.