El Periodico 2
La tecnologia més capdavantera es referma als hospitals de Catalunya
26 febrer, 2020
Meliana
Reflexions sobre l’afectació del COVID-19 a les residències per a la gent gran, a HOSPITECNIA
2 juliol, 2020

WEBINAR ARQUITECTURA: El futur de les residències i centres per a la gent gran

Grupo Via

Recentment hem participat en el Webinar d’Arquitectura organitzat per Grupo Via sobre “El futur de les Residències i Centres per a la gent gran”, on la Clara Rius Sambeat, sòcia d’Estudi PSP Arquitectura, ha exposat, junt amb altres arquitectes del sector, algunes opinions i experiències sobre el que, possiblement seran les tendències del sector en els espais assistencials per a la gent gran, destacant la necessitat d’ampliar els espais per a la vida.

Per veure el webinar complet i llegir-ne el resum: Grupo Via