Congres fusta
3r CONGRÉS FUSTA CONSTRUCTIVA
19 febrer, 2020
Grupo Via
WEBINAR ARQUITECTURA: El futur de les residències i centres per a la gent gran
12 juny, 2020

La tecnologia més capdavantera es referma als hospitals de Catalunya

El Periodico 2

Fa sols una setmana, el World Economic Forum compartia el Global Competitiveness Index on Espanya destacava per tenir la màxima puntuació en Salut. Aquest índex avalua un país no sols per l’esperança de vida, la qualitat i eficiència del sistema sanitari, sinó també per la qualitat de les seves instal·lacions i equipament mèdic.

Avui dimecres, 26 de Febrer, El Periódico destaca l’aposta per la tecnologia capdavantera dels hospitals catalans. A Estudi PSP Arquitectura, ens sentim orgullosos d’haver participat en dos dels projectes que s’hi destaquen:

  • Hospital Clínic amb el quiròfan Optimus, un prototip de sala d’operacions del futur. Es tracta d’una sala d’operació d’última generació (amb una zona de treball central delimitada per un flux d’aire), que disposa de pantalles, llums de colors, música o un robot Da Vinci Xi.
  • Hospital Vall d’Hebron destaquen els seus dos quiròfans híbrids, un per a cirurgia vascular i un altre per a neurocirurgia, pioners a Espanya.

Més detalls de la notícia: El Periódico