Meliana
Presentació del Centre de Dia per a la gent gran a l’Ajuntament de Meliana
3 febrer, 2020
Congres fusta
3r CONGRÉS FUSTA CONSTRUCTIVA
19 febrer, 2020

FEM VIDA al Recinte Modernista de Sant Pau

WEB i LINKEDIN_Fem Salut

Dijous passat, vam tenir l’honor de participar en l’organització i el debat de la segona jornada del 2020 del Cicle Les Dones Fem, organitzat pel Grup Obert de Dones del COAC.

La Clara Rius i Sambeat d’ Estudi PSP Arquitectura, la Raffaella Scorziello de Pinearq S.L.P., l’Isabelle Anguelovski del BCNUEJ i la Montserrat Gomà-i-Freixanet de la Universitat Autònoma de Barcelona, van ser les convidades a encapçalar l’entrevista-col·loqui.

La sessió, sota el títol FEM VIDA i amb l’aforament complet, es va realitzar al Recinte Modernista de Sant Pau. Els assistents van poder compartir punts de vista sobre ARQUITECTURA, DONA i SALUT amb les convidades, propiciat pel format participatiu, íntim i personal de la sessió.

Gràcies a totes i tots per acompanyar-nos.

Més info: https://www.arquitectes.cat/ca/suport/dones-fem-vida