20190923 Rebuild Premis
Estudi PSP Arquitectura – Finalistes a l’Advanced Architecture Awards 2019
23 setembre, 2019
50 anys
50 anys d’arquitectura. 1969-2019
21 novembre, 2019

37a Edició del Seminari d’Enginyeria Hospitalària – Congrés Nacional

CadizWEB

A la 37a Edició del Seminario de Ingeniería Hospitalaria – Congreso Nacional celebrat la setmana passada a Cadis, Estudi PSP Arquitectura va participar a una taula rodona titulada “ L’ARQUITECTURA DELS CINC SENTITS”. En aquest ocasió vam voler parlar sobre la importància que està adquirint, cada cop més, la cura durant la selecció dels materials de construcció i d’acabats dins els espais de salut per aconseguir resultats de milloria dels pacients, uns bons espais de treball pels professionals i garantir una experiència d’usuari més satisfactòria.

El Congrés va destacar la tasca professional de l’Hospital Universitari de la Vall d’Hebron de Barcelona amb el segon premi a la presentació de l’Eduardo Martínez Herrera: Smart UCI: Una idea transformadora en realidad. Ens omple d’orgull veure que els projectes en els que hem participat, siguin referència d’innovació en el camp de la salut. Enhorabona a l’equip!