190205 el pais trasplantes
EL PAÍS. A les entranyes d’un transplantament
5 febrer, 2019
La Vanguardia Fàrmac Càncer
La Vanguardia. Nou fàrmac contra el càncer
29 març, 2019

Bloomberg. Aquests són els països més saludables del món

190306 Bloomberg_World’s Healthiest Nations

Recentment s’ha publicat el resultat del Bloomberg 2019 Healthiest Country Index, on destaca Espanya encapçalant el llistat, després de pujar 5 llocs respecte a l’edició anterior del 2017.

Aquest estudi valora, entre d’altres punts, l’expectativa de vida dels seus habitants i l’accés als serveis mèdics dedicats a la prevenció. Això, sumat a una bona dieta i uns factors ambientals favorables, han ajudat a Espanya a reduir les morts per problemes cardiovasculars i càncer. Es preveu que per l’any 2040, Espanya augmenti l’esperança de vida fins als 86 anys, superant a Japó, Singapur i Suïssa.

Ens sentim orgullosos d’aquest assoliment i de l’esforç que s’ha realitzat en els darrers anys per posar la salut més a l’abast de tots els ciutadans. Com sempre, nosaltres seguirem col·laborant de la mà amb les institucions per fer realitat aquest projectes, incorporant les noves tendències mundials i les tècniques més punteres per donar el millor servei als ciutadans i crear espais de i per les persones.

Font: https://www.bloomberg.com/news/articles/2019-02-24/spain-tops-italy-as-world-s-healthiest-nation-while-u-s-slips