181016 final obra intherunit
Inauguració Àrea de Recerca Clínica Josep Carreras
23 octubre, 2018
Clinic Lean Day 2018. Dr. Miquel Sánchez
30 gener, 2019

National Geographic. Cirurgia 4.0

190109 national geographic v1

L’últim número de la revista National Geographic és un especial dedicat al futur de la medicina. Recomanem la lectura d’aquesta revista i dins del contingut, destaquem especialment l’article escrit per Antonio de Lacy sobre el futur de la cirurgia… Cirurgia 4.0.

Els blocs quirúrgics que estem dissenyant en aquest moment res tenen a veure amb els que fèiem tant sols 10 anys enrere. Tal com explica l’article, la irrupció de les noves tecnologies i la millora dels processos quirúrgics han revolucionat el disseny i la seva configuració.

Felicitem al Dr. Antonio de Lacy i a l’Hospital Clínic de Barcelona per aquest article. Estem molt orgullosos d’haver participat en un projecte en el que hem aprés molt sobre com enfocar la nostra feina de futur.